BLOG

Il n’est pas de mode, c’est la mode!

Qui no té per casa una màquina d’escriure antiga, o una calaixera de roure herència de la besàvia? Doncs ara és hora de recuperar aquestes relíquies! El vintage ha tornat, i amb molta força. I es que ja diuen que les modes sempre tornen. Així que ara és el moment de treure’ls la pols i exhibir aquestes peces de museu a casa vostra. Però, i si no acaba de quedar bé amb el disseny global de l’estança? O si, directament, no teniu cap d’aquestes joies artesanals a l’abast? No patiu, per això està ReallyNiceThings. Un portal web on és inevitable enamorar-se de tots els seus productes. Recuperats o nous amb aires de vell, la seva varietat passa de cadires i sofàs fins a llums i taules, passant per exteriors, armaris i calaixeres i fins i tot una secció infantil! Tampoc us podeu perdre l’apartat de papers de paret; una delícia visual i a l’abast de tothom. Una forma de traslladar-se als àtics de Montmatre sense haver d’utilitzar cap màquina del temps.

 

Quien no tiene por casa una maquina de escribir antigua, o una cómoda de roble herencia de la bisabuela’ Pues ahora es el momento de recuperar dichas reliquias! El vintage ha vuelto, i golpeando fuerte. Y es que ya dicen que las modas siempre vuelven. Así que ahora es cuando se debe quitar el polvo i exhibir estas piezas de museo en vuestra casa. Pero, y si no termina de cuajar con el diseño global de la habitación? O si, directamente, no tenéis ninguna de estas joyas artesanales al alcance? Ningún problema, para eso esta ReallyNiceThings. Un portal web donde es inevitable enamorarse de todos sus productos. Recuperados o nuevos con aires de viejo, su variedad pasa desde las sillas y sofás hasta luces i mesas, y con muebles de exterior, armarios, cómodas y hasta una sección infantil por el medio! Tampoco os podéis olvidar de echar una ojeada a la sección de papeles de pared; una delicia visual al alcance de todos. Una manera de trasladarse a las buhardillas de Montmatre sin tener que utilizar una máquina del tiempo.
 
ReallyNiceThings