BLOG

Banys que deixen de pedra

Comencem un nou any, i primer de tot ens toca i volem desitjar-vos que el 2014 sigui un any de prosperitat, de proeses i de promeses complertes. Hi ha qui diu que per any nou, vida nova. No volem per tant que comenceu el 2014 igual que el 2013, i aquí venim amb una senzilla però original proposta sortida del forn del personal de Badagres. Es tracta d’utilitzar rajoles com a espai per a reposar-hi els sabons i/o altres petits objectes habituals a la pica. Una idea molt nostrada, ja que la rajola és un producte artesanal molt nacional (qui no ha sentit dir mai a un castellà raxuela? Doncs per algo serà!). N’hi han de totes mides i colors, i fins i tot en fan de personalitzades. Podeu donar un cop d’ull al 129 de Roger de Llúria, a la clàssica Azulejos del Forn Antic hi trobareu tot tipus de rajoles. I si teniu algun dubte, veniu a consultar-nos a les nostres botigues Badagres, on trobareu el millor assesorament per casa vostra. Sona bé eh?

Leave a Reply