BLOG

La nova vida dels productes

Tots ens veiem, en algun moment o altre, envoltats de carraques tecnològiques i vells trastos mobiliaris que, pel que sembla, només ens fan que nosa. Un dia et decideixes a agrupar-los tots i portar-los als punts de reciclatge i/o deixalleria més proper. Però, què passaria si els hi poguéssim donar una nova vida?  La fundació sense ànim de lucre Drap Art ha seguit per aquest camí, i val a dir que amb molt bona acollida. Promou el reciclatge creatiu mitjançant l’organització de festivals, exposicions, tallers i mercats on es mostra la infinitat de nous usos que es poden atorgar al que ja considerem “rampoines”.  Ja ha exposat a Japó, Xina, França, Alemanya, Hongria i dins l’estat. A la seva pàgina web s’hi troba la botiga online. Val la pena donar-hi un cop d’ull. Malgrat l’oferta és escassa, la qualitat i l’originalitat són excepcionals. Des d’obres d’art fins a bijuteria i complements. A partir d’ara, segur que us mirareu la vella ràdio de manera molt diferent. Quins creieu que serien els objectes de Badagres que podrien adquirir una nova funcionalitat? Volem sentir les vostres respostes!