BLOG

RoadTrip

En aquests temps difícils, és molt complicat fer-se un forat dins el món laboral. I ja ni en parlem de crear-lo. L’emprenedoría ens sona a estatus utòpic, només assolible després d’un canvi radical en la nostra vida rutinaria o si ets una jove au que acaba d’emprendre el vol. I aquí és on trobem el punt de partida de SamyRoad, un espai intranet de content sharing. Artistes de totes menes pengen les seves creacions a aquesta web, dividint-les en temàtiques que van des de la moda fins a les fundacions socials, passant per l’aventura, l’art, els viatges i l’emprenedoría. Els seus joves creadors no busquen un altre blog cool, sinó més aviat un espai de diàleg entre interessos diferents però que acostumen a conviure. La seva història és de les que inspiren: van aconseguir dur a terme el seu projecte gràcies a micromecenatges. Tot un repte avui en dia i una satisfacció veure com les petites i mitjanes empreses, així com els particulars, donen suport a projectes innovadors i diferents. Un apunt: a la pròpia pàgina s’hi inclou una botiga online on podeu tant comprar com vendre tot tipus d’objectes, des de roba fins a quadres. Nosaltres ens hem fixat en unes cafeteres vermelles vintage que creiem que encaixarien perfectament amb qualsevol cuina de Badagres. Hi donem una ullada?

Leave a Reply