BLOG

Estores de núvol

Tots aquells que teniu nens petits per casa, entendreu de què us parlo. Els nens de fins a 5-6 anys tenen una estranya i constant atracció pel terra, i a la mínima hi reposen. Però, els terres són freds, durs, i en general no són pas cap puntal de la pulcritud (per més que es netegin constantment, sempre sembla que estiguin tacats per alguna cosa o altra, i més encara quan tens criatures). La solució al problema del terra acostuma a ser una estora. Però, quina? Dóna gràcies si en trobes una que no tingui el tacte de paper de vidre; sino ens n’anem a les catifes de seda aràbica que impliquen una fortuna, tant en la compra com en el seu manteniment. Tranquils, pares del món. Ha arribat Lorens Canals, una marca especialitzada específicament en la fabricació d’estores per a infants (a més a més d’altres productes per a les habitacions dels més menuts). Les seves estores es mouen entre materials molt agradables al tacte, com la llana o la felpa. Les seves formes varien, jugant amb divertits dissenys d’ales d’angelet, circulars o estrellats. I si el vostre xiquet és d’aquells que fan màgia i ho han embrutat tot sense que tu aconsegueixis descobrir com, no et preocupis. Lorena Canals té unes estores especials per a aquests petits terratrèmols, i es poden posar a la rentadora. Té diversos punts on distribueix els seus productes per aquí Barcelona, que podreu consultar a la seva pàgina web. Si veniu a Espais, podreu triar quin terra fa més joc amb l’estora del vostre rei/na. També en tenim de les que no s’embruten!

Leave a Reply